Enkele reacties van wandelaars van het Duivenpad:

 

Wandeltocht DuivenPad als eerste wandelaar deelgenomen. Mooi initiatief. Blijf in beweging.


Wat jammer van het weer. Ik had jullie een stralende herfstdag gegund. Maar ondanks de regen was de opkomst geweldig. Ik vond (en vind) het erg leuk om betrokken te zijn bij jullie project en heb met veel genoegen mijn bijdrage geleverd. Heel veel succes nog!


Toch leuk dat je zus dit organiseert en je andere zusje de "duiven" levert. Ondanks het slechte weer toch veel animo. De sfeer is goed in het café en de koffie erg lekker. Volgende keer hopen op betere weergoden. Succes.


Wat een enorm leuk en goed initiatief om Duiven zo op de kaart te zetten en te laten zien hoe mooi het hier kan zijn! Ondanks de regen een héél gezellige opening, prima sfeer en heerlijke koffie! En ja, er wordt ook nog gelopen vandaag..... Veel succes en vooral genieten!


Leuk initiatief. Goed dat er nog mensen zijn die een deel van hun vrije tijd besteden om zo'n leuke route uit te zetten. Veel mensen kunnen Duiven eens bewust ontdekken. Ook hebben jullie deze zondag 13 oktober goed georganiseerd. Veel wandelplezier.


Van harte gefeliciteerd met jullie succesvolle wandelroute. Velen waren er aan begonnen maar hebben het nooit afgemaakt. Vandaag hebben jullie de "aftrap" (wat een raar woord) gedaan. Beter: "de eerste stap gezet". Dat vele Duivenaren, maar ook de gasten van buiten Duiven, hier hun voetafdrukken achterlaten.


Wat hebben jullie de afgelopen maanden een werk verricht. En met een inzet..... chapeau dames! Het ziet er allemaal perfect uit. Van de uitnodiging tot het routekaartje en het gezellig samenzijn in café Bij de Buren. Ik ben heel benieuwd naar de route en ga deze ook zeker lopen. Als één van de Duivense bewoners: dankjewel voor jullie geweldige inzet!


Eindelijk: lopen met een doel, altijd leuker dan zomaar rond wandelen! Leuk initiatief om wat meer verbinding met Duiven te krijgen en voor ons ook nog oude herinneringen ophalen!


Als vriendin/Diva-aanhanger heb ik al jullie inspanningen van dichtbij meegemaakt. Vandaag heb ik gezien wat het resultaat is geworden! Geweldig, en.... ondanks het vele wandelen met enkele Diva's, toch weer nieuwe dingen ontdekt! Ga zo door en op mijn zijdelinkse steun kunnen jullie rekenen.


Wat is Duiven toch mooi. Veel bezienswaardigheden.


Er wordt mij gevraagd hoe ik over Duiven denk. Ik kom uit Nijmegen en ben regelmatig bij mijn dochter en haar gezin. Ik vind de parken geweldig, o.a. de Nieuweling en het Horsterspark.


zo!Diva staat voor Duiven is verrassend anders. Nou dat wilde ik wel zien. En verrassend anders is het als je het DuivenPad loopt. Voor herhaling vatbaar.


Het was een leuke route om te lopen en erg gezellig na afloop in het café. Erg leuk gedaan!


Hey.... Top Route!!


Mooie route Diva's en prima verzorgd. Ik heb plekjes in Duiven gezien die ik nog nooit heb gezien. Klasse!


Een prachtig begin voor het op de recreatieve kaart zetten van Duiven! Er leuk hier een onderdeel van geweest te zijn. En nu..... uitbreiden! Succes met de verdere "stappen"!!


Erg leuke wandeling, een leuke manier om meer over Duiven te weten te komen.


Jullie hebben een topprestatie geleverd. Wat begon als een ludieke actie, herdenking van de "wilde vrouwen van Duiven" met aanbieding van geraniums aan het gemeentebestuur, groeide uit tot een goed initiatief. Fijn om te zien, dat er ondanks het slechte weer, zoveel mensen kwamen om de route te lopen maar vooral om Duiven te ontdekken. 

Basisroute

Bekijk de basisroute

Bekijk de basisroute

Buitenroute

Bekijk de buitenroute en download de routebeschrijving

Bekijk de buitenroute